دوره آموزش NFT

لوگو png

نحوه قیمت گذاری NFT

نحوه قیمت گذاری NFT

طبیعی است که از فکر قیمت گذاری NFT های خود دلسرد شوید. به هر حال، قیمت برای تعیین ارزش هنر شما به عنوان یک هنرمند مهم است. خبر خوب این که راه هایی برای تصمیم گیری آگاهانه در مورد نحوه قیمت گذاری NFT شما وجود دارد. در اینجا می خواهیم عوامل تعیین کننده قیمت NFT و راه های قیمت گذاری روی این آثار دیجیتال را بررسی کنیم.

نحوه قیمت گذاری NFT

بررسی عوامل تعیین کننده قیمت NFT، مهمترین ایده را به ما می دهد که چگونه می توانیم قیمت گذاری NFT خود را انجام دهیم. اهمیت نحوه قیمت گذاری NFT در این مسئله نهفته است که هم با بهترین قیمت، کسب درآمد از NFT را برای خود میسر کنیم و هم ارزش هنر خود را حفظ کنیم. پس بیاید به نحوه قیمت گذاری NFT بپردازیم.

البته اگر هنوز کامل در مورد ساخت NFT و فروش آن اطلاعی ندارید، توصیه می کنم که دوره آموزش NFT ایس لرن را ببینید. این دوره از دوره های یودمی با زیرنویس فارسی می باشد.

1. در قیمت گذاری NFT خود صبور و واقع بین باشید

NFT پاندای صبور

صبر و واقع بین بودن در قیمت گذاری NFT، مهم ترین نکته برای تمامی هنرمندان دیجیتال آماتور است. طبیعی است که احساس کنید چون روی اثر خود کار زیاد و خلاقیت خرج کرده اید، خریداران به طور غریزی ارزش هنر شما را شده و با قیمت بالایی آن را از شما خواهند خرید. اگر تازه کار هستید، باید صبور باشید. در ابتدای کار باید بگذارید زمان کار و اثر خود را انجام دهد. ناامید نشوید، این که اثر شما زود به فروش نمی رسد، به این معنی نیست که شما هنرمند خوبی نیستید. زمان، نشان خواهد داد که میانگین مخاطبان شما، حاضرند که چه هزینه ای در قبال NFT شما بپردازند.

2. در تعیین قیمت NFT درباره آثار مشابه تحقیق کنید

بررسی آثار مشابه در تعیین قیمت NFT

یکی از بزرگترین اشتباهاتی که یک هنرمند می تواند مرتکب شود، قیمت گذاری NFT بر اساس حدس و گمان است. درست است که در نهایت، شما به عنوان هنرمند تعیین کننده ارزش اثر هنری خود هستید اما اگر به دنبال تجارت از هنر خود هستید، باید به فاکتورهای بازار نیز توجه کنید. تا زمانی که درباره NFT‌های مشابه و هنرمندانی که شبیه شما کار می کنند توجه نکنید، قیمت گذاری منطقی روی NFT خود نخواهید داشت و فروش آن بسیار دشوار خواهد شد.

توجه به داده های بازار در قیمت گذاری NFT

توجه به داده های بازار در قیمت گذاری NFT

حتما در بازارهای مختلف NFT مانند OpenSea و Rarible بگردید و به قیمت NFT هایی که مشابه به سبک کار شما هستند، نگاه کنید. همچنین آثاری را که با هنر شما در تضاد هستند، نیز دقت کنید. چرا که ممکن است مخاطبان، به چنین آثاری علاقه مندتر باشند و تقاضا روی آثار متضاد با سبک هنری شما بیشتر باشد.

بررسی مخاطبان و میزان فروش هنرمندان سبک شما

نگاه کردن به داده های بازار همیشه هم تمام اطلاعات مورد نیاز را در اختیار شما قرار ندهد. پس در مرحله بعدی، لازم است که به دنبال هنرمندان مختلف بگردید. برررسی کنید که چقدر دنبال کننده دارند و تعداد دفعات فروش آثارشان چقدر است. این فاکتورها، از مهمترین تعیین کننده های میزان محبوبیت آثار آن ها در بازار است و به شما ایده خوبی از جایگاهتان در میان هنرمندان سبک هنری شما می دهد.

بعد از تعیین منطقی جایگاه خود در میان هنرمندان، می توانید محدوده قیمت گذاری NFT های خود را تعیین کنید. شما همچنین متوجه می شوید که خریداران آنها چه کسانی هستند، به خصوص اگر آنها NFT هایی شبیه به آثار شما را خریداری می کنند. این به شما کمک می کند تا با تاریخچه خرید آنها آشنا شوید و مخاطبان هدف خود را بهتر تعیین کنید.

اجازه دهید که خریداران شما قیمت گذاری NFT را انجام دهند

تعیین قیمت NFT توسط خریداران

برخی از هنرمندان، تصمیم می‌گیرند برای NFT‌های خود قیمتی تعیین نکنند و در عوض، منتظر خریداران بالقوه برای ارائه پیشنهادات می مانند. این یک راه خوب برای سنجش میزان علاقه کلکسیونرها هست که چقدر مایل به پرداخت هستند. شما مجبور نیستید پیشنهادات را بپذیرید، به خصوص اگر فکر می‌کنید هزینه پایینی را پیشنهاد داده اند.

این کار فقط برای این منظور است که از خریداران علاقه مند، اطلاعات جمع آوری کنید تا در آینده، قیمت گذاری NFT را خودتان انجام دهید. البته اگر پیشنهادی بالاتر از حد انتظار خود دریافت کردید، آن را بپذیرید. چه اقبالی بهتر از این! حال اگر پیشنهاداتی دریافت کردید، می توانید با تعیین محدوده مشخص، قیمت گذاری NFT های دیگر خود را انجام دهید. حتما در شبکه های اجتماعی خود، پیشنهاد قیمت یا خرید را به اشتراک بگذارید که شخصی NFT شما را به این قیمت خریده است؛ زیرا می تواند درک بهتری از ارزش NFT شما را بازتاب کند.

عوامل تعیین کننده قیمت NFT

علاوه بر داده های بازار، میزان رقابت و قیمت گذاری هنرمندان سبک کار شما، فاکتورهای دیگری نیز وجود دارند که مستقیما در نحوه قیمت گذاری NFT دخیل هستند مانند تعداد NFT ضرب شده، سابقه فعالیت شما، نوع بازار و… . در ادامه می خواهیم این عوامل تعیین کننده قیمت NFT را بررسی کنیم‌.

سابقه فعالیت شما در زمینه NFT

این احتمال وجود دارد که اگر فقط یک یا دو NFT در کلکسیون خود داشته باشید، خریداران را نتوانید متقاعد کنید که یک هنرمند شناخته شده هستید و در آینده قیمت آثار شما رشد خواهد کرد. از طرف دیگر، وجود تعداد زیادی NFT فروخته نشده در کلکسیون شما، این واقعیت را بازتاب می کند که تقاضا برای آثار هنری شما هنوز افزایش نیافته است. بنابراین تعیین قیمتی مناسب با توجه به هنرمندان دیگر، می تواند نقطه شروع خوبی برای افزایش قیمت تدریجی در آثار دیگر شما باشد.

تعداد نسخه NFT

تعداد نسخه NFT

تعداد نسخه NFT که منتشر می کنید، در قیمت گذاری NFT تاثیرگذار است. قاعده کلی این است که هر چه تعداد نسخه‌های منتشر شده بیشتر باشد، قیمت پایین‌تر خواهد بود. تعداد نسخه‌های کمتر، به دلیل نادر بودن اثر، قیمت بالاتری را به خود اختصاص می دهد. با این حال، نکته قبلی همچنان در مورد قدرت فروش کلی اثر صادق است. اگر کار شما یک اثر کلکسیونی است تا یک هنر خاص، استراتژی‌های قیمت گذاری NFT متفاوت خواهد بود.

ارزش افزوده NFT

جدا از ارزش خود هنر، این مسئله مهم است که آیا ارزش افزوده ای برای NFT شما وجود دارد؟ اگر مزایایی را برای دارندگان NFT خود ارائه می دهید، این به شما امکان می دهد قیمت NFT خود را بالاتر از رقبای خود قرار دهید که فقط خود اثر هنری را می فروشند.

حالا ممکن است بپرسید که ارزش های افزوده NFT شامل چه مواردی می تواند باشد؟ شما می توانید فرمت‌های فایل با کیفیت بالاتر یا وضوح‌های سفارشی‌شده آثار هنری خود را ارائه دهید تا بتوان از آن به‌عنوان تصویر زمینه استفاده کرد. همچنین می‌توانید به دارندگان NFT خود، اجازه دسترسی به کمیسیون‌های انحصاری، رویدادهایی که میزبانی‌شان می‌کنید، یا تخفیف‌هایی روی محصولات دیگری که ممکن است بفروشید، ارائه دهید. ارزش افزوده هرچه که باشد، به شما امکان می دهد تا NFT های خود را بالاتر قیمت گذاری کنید.

تاثیر مارکت در قیمت گذاری NFT

اثر هنری شما به خودی خود و بدون توجه به مارکتی که در آن منتشر شده است، دارای ارزش است اما از تاثیر مارکت غافل نشوید. هر بازاری دارای ویژگی های منحصر به فرد خود است و در قیمت گذاری NFT می تواند موثر باشد‌. پس بازارهای مختلف و ویژگی های آنها را بررسی کنید. معروفترین بازار Opensea است اما Rarible نیز در سال های اخیر، محبوب شده است. با مطالعه مطلب آموزش ساخت NFT در Rarible می توانید اثر خود را در این مارکت نیز منتشر کنید.

توصیه نهایی

توصیه نهایی ما این است که در نهایت، قیمت گذاری NFT خود را نه فقط بر اساس ارزش هنری، بلکه براساس تمایل خریداران انجام دهید. البته برعکس این نکته نیز صادق است. کلکسیونرها هنگام خرید، فقط به قیمت نگاه نمی کنند، بلکه به زیبایی هنر، مزایا و کیفیت طراحی نیز توجه می کنند. در کل، تعداد نامحدودی از عوامل تعیین کننده قیمت NFT وجود دارد که در نهایت، منجر به فروش یک NFT می شود. بنابراین نه فروش ارزان به معنای فروش موفق است و نه قیمت بالاتر معیاری از ارزش هنری می تواند باشد. تمام نکات فوق را در نحوه قیمت گذاری NFT های خود لحاظ کنید تا فروش موفقی را تجربه کنید.

 

منابع استفاده شده: تحریریه مارکت Mintable

وبسایت NFTsGuru

وبسایت Prestmit

به این مقاله امتیاز بده :

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *